Friday, December 21, 2012

Jones wanted: Dead or Alive!!!

Hei jengi, heitän sille viiskyttaalaa joka leipoo jouluspugea pataan ja lähettää kuvan mulle!! Mulla on sen partasuun kanssa kana kynimättä viime joulusta!! Vituttaa kun toinen vaan boustailee vaikka tontuthan ne kaikki duunit tekee ja lelut kursii kasaan.

Mut ei, on mulla oikeetakin asiaa. Oon saanu vitusti palautetta jengiltä tästä Johanna Tukiaisen tapauksesta, tai siis siitä et mä ostin sille ja Julialle ne lentoliput Losiin! Tässon faktaa: ostin tosiaan liput joskus elokuussa, vähä oli pirtua veressä kun se suostutteli mut lippukaupoille. Sit se kirjotti blogin jossa sano et se ottaa tän Urban-nimisen äijän mukaan. Mä olin ihan et miten vitussa sä otat jonkun äijän messiin mun maksamalle matkalle?!

Ja mä en ostanu lippuu vaan Johannalle vaan myös sen systerille Julialle kun ne oli kerran muka molemmat tulossa mun luo, mut sitten kun mä puhuin Julian kans jälkeenpäin ni se oli iha et emmätiiä voinksmä tulla tai et kuinka kauan mä voin olla siel Losissa ku mulla on koulu ja plää plää plää. Kertoo vitusti prioriteeteista jos joku naamanhinkkaaminen on tärkeempää kuin sikamakeiden tyyppien (monii julkkiksii ja miljönäärei) kans hengailu Losissa!

Sit yritin soittaa sille moneen kertaan, ekat pari kertaa ilmeisesti Julia vastas ja löi mulle luurin korvaan (check yaself, bitch!). Sit muut soitot tuuttas vaan eioota. Tuli vähä samanlainen fiilis ku sillon kun elsalvadorilaisten mafiajätkien kans, mut ei siitä enempää... XD Peruin ne liput marraskuuun lopussa ku vielä sai 90 prossaa refundii. En mä sillä et joku tonni kahdeksansataa ois mulle iso raha, mut tää on periaatekysymys, eli principles shit, nigga!

Mut ei mulla oo mitään biiffiä Johanna Tukiasen kanssa! Mä voin ostaakki sille uudet liput tänne Enkelten kaupunkiin mut on pari reunaehtoo: ei ketään äijii mukaan, mä oon ainoo pimp näillä hoodeilla!! Ja Julialle mä en enää lippuja osta koska siitä ei ikinä tiedä et mitä se keksii!! Dat bitch cray-cray!

Ja sinne Vegasin pornogaalaan mulla ja Guccilla on jo uudet deitit: Kelly Divine ja Jenna Shea, pari helmee misua!!! You know Joonas got the bitch sector covered, all the muthafucking time!!! XD

Ai niin, sama tarjous, eli viiskytä taalaa sille joka lähettää mulle myös kuvan Cheekistä nenä poskella. Viimeks kun mä täräytin sitä turpaan niin en jääny mestoille kattelemaan ku sitä raavittiin asfaltista ylös... XD

I'm the pimp, not the trick! Get that, hoe?! 

No comments:

Post a Comment