Saturday, December 31, 2011

Ei räpistä jäädä eläkkeelle!!

Vittu mua naurattaa nää räp-jampat jotka uhoo jäävänsä eläkkeelle! Tsiigasin just tätä Love and Hip Hop sarjaa VeeHooYgältä ja siinä tää huopatossu Jim Jones sano et se jää eläkkeelle seuraavan älpyn jälkeen!? Haloo, Jimbo, mitä sä muka sit tekisit jos et enää rimmaile? Pelaisit golfii ja makselisit muijas luottokorttilaskuja?! Hajoo nyt juttuihis.

Jay-Z on kaikkien eläkeräppäreiden kummisetä Godfather numero ykkönen. Sehän lupas jo jäädä eläkkeelle Black Albumin jälkeen ja boustaili sillä yhellä videollaki et joo tää on mun curtain call, ja vitut! Sit se pamauttaa kehiin Kingdom Comen ja American Gangsterin ja Blueprint kolmosen ja vaikka mitä muuta!

Ei nää jäbät jää eläkkeelle jos ei tuu luotii päähän! Joku Shyne heitti albumillisen kuraa telkienki takaa, et ei ees linnatuomio oo enough to put them niggas out the game, nigga!

Mut ihan muuta asiaa: miks vitussa Suomessa on presidentti!? Kuka sitä kaipaa!? Jos Suomi olis niinku tosi gangsta ni siel ois CEO ja kunnon bisnesmeininki! Leipää ja sirkushuvei (tai myssyy ja Salkkareita) kansalle, mä voisin vaik duunaa kansallisräpin ja Suomen lippuun pitäs ehdottomasti laittaa Jamaikan värit, eli keltasta mustaa ja vihreetä.

Bow, nigga.

No comments:

Post a Comment