Tuesday, December 6, 2011

Pelimiehen ABC!

Nyt tulee Joonasta isolla kädellä!!!

Aftermathin pääjäbät (Slim, Mark F jne.) kävi studioilla tsekkaamassa millasta kamaa me suolletaan. Tiiettiin niiden tulosta sen verran aikasi et ehittiin dumppaamaan n. puolet groupie-mimmeistä pihalle vilvotteleen ettei olis ollu niin tungosta ku pitää jauhaa businessta näiden kihojen kans.

Hah, parasta oli ku hengailin klubilla SFssä ja Ne-Yo paukkas sisään possensa kaa. En ees tiiä miks tää jannu esittää heteroo, mutta voin sanoo et nää jäbät oli niin zestyjä ettei mitään rajaa. Anyway, Ne-Yo pitää aina pipoo päässä koska sen kuula on niin vitun omituisen muotonen. Mun homie Killa dimppas sen lätsän Ne-Yon päästä ja sit me koppailtiin sitä ringissä ja tää jamppa oli ihan vaan "guys, don't be like dat, give my hat back, guys..." Hähää.

Suomen hoppiskene on jotain vitun ankeeta. Suomes ei oo edes oikeita räppi groupieita. Jotku mimmit jotka jakaa Junolle tai Petrille varmaan jakaa myös Yölinnun pojille... Hah! Tääl Jenkeis mun mimmit ei todellakaan pyörittäis persettä jollekin vitun Toby Keithille.

Seuraavan kerran ku mä räkäsen Bonon lasiin niin me otetaan se videolle ja laitetaan YouTubeen... Hähää! XD

1 comment:

  1. LOL, trolli taas vauhdissa. Koska se C-kasetti on muuten valmis?

    ReplyDelete