Tuesday, November 22, 2011

Astetta kovempaa matskuu

Jengi ei tajuu et mä tiedän paljon sellasta mitä monet ei tiiäkään.... Tääl jenkeis vietetään JFKoon 48-vuotis delauspäivää et se inspiroi mua heittään douppi shitti nurkkaan ja diippi shitti kehään... ainaski nyt jokski aikaa....

Tiesittekö et Korealaiset Zainichi-tyypit on Japanin oikee shadow government... Ne päättää kuka duunaa ja mitä, ja Yakuza on niiden kontrollis!!! Ne omistaa kaikki pelihallit, pornoklubit ja painipromot. Mä kävin Japanis pikapikaa viime kuussa heittään pari promoo ja tapaamaan fanei... Konichiwa poppoo!

toinen juttu: 2pac sai luotii siks et CIA pelkäs et se nousis haastamaan congressin ja ne vanhat jäbät jotka siel heiluu. Ne ties et Pacil on ihan vitusti youth followingii ja sen kaikki sanomiset menee puskaradion kautta militanteille kautta maan... Jote Suge Knight sit oli välimiehenä. Vaikka Suge onki blood niinku mäkin niin silti se on sellout ja se ei oo ollut hoodeilla vuosiin... Se on manchurian candidate.

Ai niin, joku Jussi Paskiainen luulee et sillä on sisäpiirin tietoo joistain landejulkkiksist... Hah, mä voin heittää sellasta settii iha oikeist julkkiksist ettei mitään rajaa... Mä tiiän kaikki ja tunnen kaikki.

Mut joo, ettei menis ihan ohi räp-maailman ni laitetaan vähä bootyä kehiin:


Gotta love them black bitches in Cali.

No comments:

Post a Comment