Tuesday, November 29, 2011

Juoruja osa 1:

Monet lukee Mediatakeoutii, World Star Hiphopii ja muita sellasii sivuja joissa on hoppijuoruja mut multa kuulee ne parhaat koska mä tiedän nää jutut!!

Lil Wayne ja tää jäbä, Baby, joka esiintyy sen faijana on oikeesti homoja. Baby "kasvatti" Waynen jostain 10-vuotiaasta, en sit tiiä et koska ne alko kuksimaan. Rundilla parit jelpparit oli ottanu loparit ku ne kyllästy kuunteleen näitä kahta jotka nussi toisiaan keikkadösässä niin et se koko paku heilu.

Omarionin ex-muijafrendi on menos sukupuolenvaihtoleikkaukseen, joo tosi stoori. Tää oli jo MTOssaki, mut mitä ne ei kertonu on se et tää muija tykitti Omarionii strap-on dildolla. Siihen niiden "suhde" lähinnä perustu. Amber Rose teki samaa Kanyelle, se kerto mulle ite.

Paras oli ku Jim Jonesin mutsi teki dissibiisin ja videon Jimpan muijalle Chrissylle, se oli WSHH:lla joku aika sitten. Tää vanha bimbo vetää cräckii Jimin rahoilla... Hähää... Like a boss.

Ja joo, tiesittekö et tää pelle suomipoppari Uniikki on oikeesti maahinen? Se on joku 120 centtii pitkä in real life!! Hähää, hukkapätkä.

Ai niin, Katt Williams on paras koomikko ikinä (sorry Richard Pryor) mut se on nykyään niin koukussa kemikaaliosastoon et huh huh. Kyllä mäkin joskus diggaan laittaa mällit sieraimeen mut tää jäbä on ihan pihalla 24/7. Ku viimeks kuulin siitä ni se oli jossain motellis parin, öh, olennon kanssa...

Jos mä oikein suutun niin mulla on sellasta kamaa Petri Nygårdista ettei mitään rajaa... Mut ens kertaan... XD

                                                    Homothuggin with Wayne and Baby

3 comments:

  1. puhutaaks amerikassa jostai uniikista :o

    ReplyDelete
  2. Tää on melko kyseenalasta settiä, mitä tää kaveri tänne laukoo. Uskottavuus meni jo siinä kohtaa, kun Joonas sano tuolla Facebookin puolella sylkeneensä Guccin kanssa Bonon drinkkiin, vaikka Gucci oli tohon aikaan lusimassa ja Bono ei ollu edes samalla mantereella, kun toi Joonaksen mukaan tapahtu. Google tietää kyllä, kun vaan viittii nähä pari minuuttia vaivaa.

    ReplyDelete
  3. Joko täysverinen trolli tai Tuksu Tukiaisen kaltainen patologinen valehtelija, joka uskoo omiin valheisiinsa.

    ReplyDelete