Wednesday, November 23, 2011

Viestii Steen1-Sepolle!!!

Mä en yleensä jaksa tulittaa ali-ihmisii enkä muitakaa luusereita mut silti pakko heittää pari ukaasii Stenkulle.

Eli siis mikä tää punaviherpiperrysjuttu on, häh? Ootsä joku kommari!? Etsä tajuu et hip hopissa on vitusti munaa (ja pilluu) just sen takia koska se homma perustuu kapitalismiin!? YOUNG MONEY, CASH MONEY, IT'S ALL ABOUT BENJAMINS, bitch!

Mä ainakin diggaan et mulla on taskuis ja tilillä ihan vitusti saldoo ja alla kuumimmat Jordanit ja menopelinä Maybach. Ei tollasii saa jos ei vähä osaa pelata rahojen kans, ja mä osaan!!

Stenkulla on varmaan skenen rumimmat groupiet ku ei niihin sosialistilätinöihin voi vajota muut ku totaaliset pallokalat. Ei ihme et tää jäbä on aina niin äkänen kun se ei saa laatu bootyy!!!! Höllää nyt vähän sitä hikinauhaa, Seppo, sit sullakin vois käydä flaksi.

Öö, paljos sun levyt onkaan myyny? Kolme vai neljä unittii? Ja kaikki suoraan Skodan peräluukusta skideille, eiks joo? Kandeis vähä kelaa sitä et kaikki parhaat räpäyttäjät on myös iha vitun rikkait, sehän niistä tekeekin parhaita. Logiikka hei.

Herää, Seppo, maista rahan hekumaa!! Sit voit ehkä saada pilluu jos eka teet vähä massii!!!

Prolet turneella. Kaks kolmesta ei ees kehtaa näyttää feissii.

4 comments:

  1. millos tulee biisejä julki?
    ps mistä sä sitä rahaa saat? lainaako kaverit kokoaja?

    ReplyDelete
  2. joo... aika jännää, ettei joonas oo ikinä laittanu mitään kuvia luksus kamoistaan,studioistaan tai isosta asunnostaan...Japanin promokiertueelta tai mistään muualtakaan pojan jutuista ei oo minkäännäköstä mainintaa minkään maan medioissa. Johtopäätöksenä voinee todeta,että poika on feikki.

    ReplyDelete
  3. Ei jumalauta mikä pässi?...
    Jäbä on selvä tuksu kun päässä liiku muutaku silmät.

    ReplyDelete